Pauline

Je hebt een zachte, en tegelijkertijd stevige aanpak, die me erg goed doet. Met jouw manier van coachen heb je de kracht die in mij groeiend is steeds verder versterkt, door me de ruimte te geven e.e.a. zelf te analyseren en daarbij nog meer inzichten te verschaffen. Je hebt me ook geholpen door me steeds weer terug op het spoor te zetten waar het om gaat; wat wil ik, wat voel ik, wat is goed voor mij? Zonder jou had ik dit proces nooit zo snel en effectief aangekund.

 

Brenda:

Heleen heb ik ervaren als een aardige, nuchtere, duidelijke, “niet lullen maar poetsen” coach (wat best een gekke omschrijving is met haar beroep). Maar dan begrijp je waarschijnlijk wel direct wat ik bedoel.

Ze sprak mij aan door haar praktische benadering op haar site. Ik heb een narcistisch huwelijk achter de rug en bleef hangen in een soort van inactieve houding en had problemen met nieuwe liefdes. Ik nam geen verantwoordelijkheid voor bepaalde dingen in mijn leven en wilde hiervan af. En het liefst meteen! Ik wilde angst niet meer mijn leven laten regeren en was dit ook spuugzat. 

Na 1 gesprek was al duidelijk dat hier bepaalde overtuigingen aan ten grondslag lagen die Heleen door haar haar manier van aanpak glas helder kon blootleggen. Daarna kon ik vrij snel afstand hiervan doen omdat ik deze overtuigingen niet meer wilde hebben en ik mij mede door Heleen realiseerde dat deze mij ook echt niet meer dienden. Al na dit eerste gesprek, kwam er vervolgens een energie bij mij vrij die zijn weerga niet kent en die mij nu ook al dingen oplevert. Ik had dit nooit verwacht!

Inmiddels heb ik nu twee gesprekken gehad en realiseer mij dat deze kentering erg snel is en dat niet iedereen dit zo zal ervaren. En ook ik zal tegen dingen blijven aanlopen, maar de kaarten zijn wel anders geschud nu, dat kan ik heel duidelijk voelen en daar ben ik dankbaar voor. 

Ik ben ervan overtuigd dat als je er klaar voor bent en echt iets wilt veranderen , er soms maar een paar gesprekken voor nodig zijn om je op een ander spoor te zetten. En zo zit Heleen daar ook in. Over een tijdje ga ik zeker weer eens naar haar toe om te kijken waar ik dan weer tegenaan ben gelopen.  Want je bent nooit uitgeleerd en bent zelf ook altijd de moeite waard om in te blijven investeren!

 

Pat:

Heleen Gans is de eerste coach/therapeut, die er heel erg snel bij mij achter kwam, wat de rode draad was in mijn leven  en kon mij dat ook heel snel zelf in laten zien, daar waar andere coaches/therapeuten lang aan de buitenkant bleven hangen en ik zelf ook niet begreep wat er nou eigenlijk “mis” was met mij.

Dit zelfinzicht bracht zij mij op een warme en menselijke manier, die veel vertrouwen gaf, zonder oordelen en met vooral veel hartelijkheid.

Ook in de nazorg toont zij zich bekwaam en betrokken.

Een echt mensch, dat is zij!

 

B.:

‘Heleen heeft mij geholpen om weer te leren te vertrouwen op mijn eigen beoordelingsvermogen. Leren in te zien wat ik zelf belangrijk vind en dat het ertoe doet wat ik zeg en vind. En bovenal ook inzicht gegeven in het herkennen van een patroon waardoor ik o.a. in de relatie met een narcist bleef. Door de gesprekken met Heleen heb ik daarnaast de ruimte in mijn hoofd gekregen om zonder de heftige emoties en ruis te kijken naar wat er is gebeurd.’ 

 

F.F.:

Van diverse hulpverleners die ik consulteerde kreeg ik nooit hetgeen ik zocht en/of nodig had. Tot het moment  waarop ik via via werd geattendeerd op Heleen.

Intrigerend, leerzaam, professioneel, verrijkend, zelfinzicht...In een hele korte tijd sta ik op een punt in mijn leven waarvoor ik jaren heb geknokt.

Ik had haar veel eerder moeten ontmoeten! 

 

A.S. 2016:

Heleen heeft mij bevrijd van een diep schuldgevoel, dat ik had t.a.v. W.O. II. 

Ik ben het kind van de rekening. Echter, míín ouders stonden aan de kant van Nazi Duitsland, waardoor ik jarenlang een enorme schaamte en plaatsvervangend schuldgevoel met me meesleepte, wat mijn leven beheerste.

Heleens begrip, haar open mind, haar warme welkom en haar liefdevolle doortastendheid hebben mij bevrijd van de onderdrukking van dit narcisme, mijn afhankelijke gedrag getransformeerd tot autonomie en mijn hartsconnectie hersteld.

In drie sessies heeft zij de enorme kwetsuren bloot weten te leggen door middel van subtiliteit gecombineerd met haar enorme kennis, liefde en wijsheid.

Ik heb haar in mijn hart gesloten en wens dit ook voor anderen.

Jet Nieuwenhuis:

Ik heb geleerd om door een andere bril naar situaties te kijken. Ik kan mij nu kwetsbaar opstellen zonder dat ik misbruik van mij laat maken. Ik kan oprecht zeggen dat ik ben gegroeid als mens. Heleen is professioneel, weet een situatie goed in te schatten, is duidelijk en werkt doelgericht. Haar warme persoonlijkheid en oprechte interesse in mij en mijn situatie zorgden voor een fijne klik en de basis voor een vertrouwensband. 

Heleen L. Gans

Nwe Keizersgracht 56hs

1018 DT Amsterdam

0628776511

heleen@ganscoaching.nl