COACHING VOOR OUDERS VAN NIEUW SAMENGESTELDE GEZINNEN

Elk jaar komen er 10.000 samengestelde gezinnen bij. De leden van het nieuwe gezin krijgen te maken met lastige emoties als jaloezie, het gevoel niet welkom te zijn, loyaliteitsconflicten en irritaties over botsende gezinsculturen. De communicatie over deze emoties verloopt vaak moeizaam en de wijze waarop ermee wordt omgegaan is lang niet altijd effectief. Kinderen gaan in verzet en ouders gaan twijfelen of hun nieuwe liefde al deze problemen waard is. Het resultaat: meer dan de helft van de samengestelde gezinnen gaat weer uit elkaar.

Onze coaching voor ouders in samengestelde gezinnen helpt u greep te krijgen op uw emoties en beter te communiceren met elkaar en met de (stief-)kinderen. We adviseren over en oefenen met effectiever gedrag. Wij, de begeleiders, vormen zelf ook een samengesteld gezin en hebben jarenlange ervaring met coaching, mediation.
Zie ook de website www.pratenmetjepartner.nl

Resultaten van coaching

Aan het eind van of het coachingstraject heeft u meer zicht op de achtergronden van uw eigen gedrag en op de effecten van uw wijze van communiceren met uw gezinsleden. U weet dan ook hoe u effectiever kunt gaan communiceren en u heeft met alternatief gedrag geoefend. U heeft ook kunnen vaststellen hoe dat andere gedrag uitwerkt en u weet hoe u verder wil.


Stuur een mail naar heleen@ganscoaching.nl of kijk op www.pratenmetjepartner.nl.

Heleen L. Gans

Nwe Keizersgracht 56hs

1018 DT Amsterdam

0628776511

heleen@ganscoaching.nl